Bulldog Skincare: Αφρόλουτρα για τον περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένο άνθρωπο

1
Bulldog Skincare: Αφρόλουτρα για τον περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένο άνθρωπο

Ομολογώ ότι είμαι λάτρης του Bulldog Skincare. Ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα πλυντήρια προσώπου και τις ανδρικές ενυδατικές κρέμες, αλλά η μάρκα έχει κάνει ένα άλμα προς μια διαφορετική κατεύθυνση, παράγοντας μια σειρά αφρόλουτρων με περιβαλλοντική συνείδηση, τα οποία έχω χρησιμοποιήσει όλα.

Πολλά μπουκάλια αφρόλουτρο στην άκρη ενός μπάνιου.
Έχω καταπιαστεί με τη νέα σειρά αφρόλουτρων με περιβαλλοντική συνείδηση ​​της Bulldog Skincare.

Τι ακριβώς έχει εξαπολύσει στον κόσμο η Bulldog Skincare; Είναι μια σειρά από τέσσερα αφρόλουτρα. Κάθε ένα βασίζεται σε απαλά, φυσικά προερχόμενα καθαριστικά και φυσικά αρώματα.

Το Bulldog Skincare, όπως και οι υπόλοιποι από εμάς, συνειδητοποίησε το γεγονός ότι πρέπει να περιορίσει τη χρήση του στο πλαστικό. Επομένως, κάθε αφρόλουτρο πωλείται σε μπουκάλια κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Νομίζω ότι έχεις το μήνυμα. Τα νέα αφρόλουτρα της Bulldog απευθύνονται στον περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένο καταναλωτή. Είναι καλά και τι αρώματα υπάρχουν;

Το αφρόλουτρο με μέντα και ευκάλυπτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σαμπουάν και το αρχικό αφρόλουτρο έφερε το χαρακτηριστικό άρωμα του Bulldog.

Πρωτότυπο αφρόλουτρο

Αυτό το αφρόλουτρο ξεχώρισε λόγω της μυρωδιάς του. Έφερε το αδιαμφισβήτητο άρωμα της υπογραφής του Bulldog, το οποίο, ανακάλυψα, έχει νότες βάσης από φύλλα κέδρου και άρκευθου με νότες κορυφής από περγαμόντο, λεμόνι και λάιμ. Αυτή η επιλογή είναι ίσως η καλύτερη για εσάς εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, καθώς είναι ένα σαπούνι που δεν ξηραίνει.

Μέντα και ευκάλυπτος

Νόμιζα ότι αυτό το αφρόλουτρο θα ήταν πολύ αναζωογονητικό. Στην πραγματικότητα, ήταν αρκετά λεπτό. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει επειδή προέρχεται από φυσικά συστατικά, κάτι που δεν είναι κακό. Σε αντίθεση με τους φίλους του, το αφρόλουτρο με μέντα και ευκάλυπτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σαμπουάν.

Για αυτόν τον λόγο, το Bulldog προτείνει να το κρατήσετε στην τσάντα του γυμναστηρίου σας για να με πάρω μετά την προπόνηση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μειώσετε τον αριθμό των αντικειμένων που έχετε μαζί σας.

Βέτιβερ και μαύρο πιπέρι

Δεν θα διαφωνούσα με την περιγραφή αυτού του προϊόντος από το Bulldog ως «πικάντικο». Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο με μαύρο πιπέρι και δεν απογοήτευσε. Αυτό ήταν το αγαπημένο μου από το μάτσο και το πιο αναζωογονητικό της νέας σειράς.

Λεμόνι και περγαμόντο

Ως λάτρης του τσαγιού Earl Grey, με ενθουσίασε αρκετά το αφρόλουτρο με λεμόνι και περγαμόντο. Περιγράφεται ως «ελαφριά και αναζωογονητική έκρηξη εσπεριδοειδών». Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι η τελεία θα μπορούσε να είχε μπει μετά από ανανέωση. Είναι ευχάριστο και το άρωμα είναι πολύ λεπτό. Ήταν πολύ ωραίο, αλλά όχι θεαματικό.

Τα νέα αφρόλουτρα της Bulldog πωλούνται σε μεγάλα μπουκάλια για τη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων.

Κόστος και αποθέτες

Κάθε ένα από τα αφρόλουτρα διατίθεται προς 4,50 £ για ένα μπουκάλι 500 ml ή, που αντιπροσωπεύει μια αρκετά εξοικονόμηση, 7 £ για ένα μπουκάλι ενός λίτρου. Η ιδέα της πώλησης μεγαλύτερων φιαλών είναι να μειωθεί η απαιτούμενη ποσότητα συσκευασίας.

Δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε τα αφρόλουτρα. Τα προϊόντα μπουλντόγκ είναι ευρέως διαθέσιμα σε καταστήματα όπως τα Sainsbury’s, Boots και Waitrose, για να αναφέρουμε μερικά.

Τελικές σκέψεις

Το ενδιαφέρον πράγμα που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με αυτή τη σειρά είναι ότι τα αρώματα είναι διακριτικά σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Αυτό, υποθέτω, οφείλεται στο γεγονός ότι το Bulldog βασίστηκε σε φυσικά συστατικά. Για μένα, αυτό είναι ένα σημείο πώλησης.

Υπάρχει κάτι σε αυτό το εύρος για όλους. Έχω ακούσει μάλιστα να προτείνει, σοκαριστικό, ότι αυτή η σειρά θα μπορούσε να θεωρηθεί unisex. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Bulldog είναι διάσημο για την παραγωγή ανδρικών ειδών περιποίησης δέρματος, αυτό είναι αρκετά μια αλλαγή στο επίκεντρο.

Η γκάμα είναι πολύ ευχάριστη και σε καλή τιμή. Είναι επίσης μια περιβαλλοντικά συνειδητή σειρά, οπότε τι δεν αρέσει;

Αποκάλυψη: Μου δόθηκαν δείγματα προϊόντων της νέας σειράς αφρόλουτρων της Bulldog Skincare για τους σκοπούς της παραγωγής αυτής της κριτικής. Σκέψεις και απόψεις εντελώς δικές μου.

Ενδιαφέρεστε για αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου; Λοιπόν διαβάστε αυτά…

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar