Τα καλύτερα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ | Καλοκαιρινό Οδικό Ταξίδι

3
Τα καλύτερα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ | Καλοκαιρινό Οδικό Ταξίδι

Οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε το καλοκαίρι με κάποια μορφή κατασκήνωσης ή υπαίθριας αναψυχής. Αλλά δεν είναι όλα τα εθνικά πάρκα υπέροχοι καλοκαιρινοί προορισμοί. Πολλά πάρκα στη Ζώνη του Ήλιου, για παράδειγμα, αντιμετωπίζουν υψηλές θερμοκρασίες. Επομένως, αν θέλετε να ελέγξετε μερικούς προορισμούς στη λίστα με τα εθνικά πάρκα σας φέτος, θα πρέπει να εστιάσετε στα καλύτερα εθνικά πάρκα για επίσκεψη το καλοκαίρι στις ΗΠΑ

Ως γενική συμβουλή, πολλά πάρκα των Η.Π.Α. βιώνουν το ύψος της επισκεψιμότητας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Θα χρειαστεί να προγραμματίσετε εκ των προτέρων ασφαλείς κρατήσεις για κάμπινγκκάντε κράτηση για ξεναγήσεις και έρευνα συμβουλές ασφαλείας για τις δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε μόλις φτάσετε στον προορισμό σας.

Επειδή οι χώροι κατασκήνωσης του εθνικού πάρκου γεμίζουν γρήγορα, σκεφτείτε και τους χώρους κατασκήνωσης έξω από το πάρκο. Οι χώροι κατασκήνωσης στο πάρκο μπορεί επίσης να είναι ακριβοί και επειδή βλέπουν τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα, η παρακολούθηση της συντήρησης μπορεί να είναι δύσκολη για το προσωπικό του πάρκου, ειδικά προς το τέλος της περιόδου κατασκήνωσης.

Το Good Sam Parks παρέχει μια οικονομικά προσιτή εναλλακτική λύση για την κατασκήνωση μέσα στα πάρκα κατά την περίοδο αιχμής. Τα μέλη του Good Sam μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα με έκπτωση 10 τοις εκατό σε οποιοδήποτε από τα 2.000 και πλέον Good Sam Parks στη Βόρεια Αμερική. Εγγραφείτε online για να αγοράσετε μια συνδρομή ή απλά να την αγοράσετε στο Καλό Sam Park επισκέπτεστε (οι εκπτώσεις ισχύουν άμεσα).

Τα 10 καλύτερα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ για επίσκεψη το καλοκαίρι

Τούτου λεχθέντος, το ταξίδι σας ξεκινά με μια απλή απόφαση: να αποφασίσετε ποιο πάρκο θα επισκεφτείτε και να προγραμματίσετε το οδικό ταξίδι σας στα εθνικά πάρκα! Ορίστε λοιπόν μερικά από τα καλύτερα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ για καλοκαιρινές εκδρομές:

Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κράτερ

Μια κυκλική λίμνη με ένα μικρό νησί στη μέση

Φωτογραφία: Zhukova Valentyna μέσω Shutterstock

Είναι ειλικρινά δύσκολο να βρεις ένα πιο εμβληματικό πάρκο από το Crater Lake. Η καλντέρα της λίμνης είναι ένα από τα πιο γραφικά φυσικά χαρακτηριστικά της Αμερικής. Η επίσκεψη σε αυτό το πάρκο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού παρέχει την καλύτερη ευκαιρία να γνωρίσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η λίμνη Crater Lake.

Τοποθεσίες RV είναι διαθέσιμες στο Mazama Campground και το Rim Drive είναι προσβάσιμο στα περισσότερα RV και ρυμουλκούμενα ταξιδιού, ακόμα κι αν έχει περιορισμούς ταχύτητας. Ενοικιάστε ένα RV ενώ βρίσκεστε στη λίμνη Crater και απολαύστε μονοπάτια πεζοπορίας, ευκαιρίες για ψάρεμα και ξεναγήσεις για να ελέγξετε κατά την επίσκεψή σας.

Πριν από την επίσκεψή σας, ελέγξτε μας πλήρης οδηγός για το Εθνικό Πάρκο RVing Crater Lake.

Καλό Sam Campgrounds σε κοντινή απόσταση

Εθνικό Πάρκο Glacier

Μια σμαραγδένια λίμνη με το απόκρημνο βουνό στο φόντο.

Φωτογραφία από τον Dan Breckwoldt μέσω Shutterstock

Επειδή είναι ένα από τα βορειότερα πάρκα στις συνεχόμενες ΗΠΑ, το καλοκαίρι είναι η μόνη περίοδος που είναι προσβάσιμα τα υψηλότερα υψόμετρα του πάρκου. Το Εθνικό Πάρκο Glacier είναι ο παράδεισος για πεζοπόρους και πολλές πεζοπορίες έρχονται με την ευκαιρία να δροσιστείτε σε μια πεντακάθαρη αλπική λίμνη.

Ο δρόμος Going-to-the-Sun του πάρκου είναι μια από τις πιο εμβληματικές γραφικές διαδρομές που θα βρείτε σε οποιοδήποτε εθνικό πάρκο. Επιπλέον, θα βρείτε θέα σε μερικούς από τους λίγους εναπομείναντες παγετώνες στις χαμηλότερες 48 πολιτείες σε αυτό το εντυπωσιακό πάρκο. Νοικιάστε ένα RV και να τα δεις όλα όσο είσαι εκεί.

Ανάγνωση Camping World’s Guide to RVing Glacier National Park για περισσότερες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας.

Καλό Sam Campgrounds σε κοντινή απόσταση

Εθνικά πάρκα Sequoia και Kings Canyon

Πανύψηλοι κορμοί δέντρων νάνουν έναν πεζοπόρο

Φωτογραφία από τον Jeison Jaramillo μέσω Shutterstock

Όταν οι άνθρωποι συρρέουν στις κοιλάδες και τους καταρράκτες μέσα Εθνικό Πάρκο Yosemite, μπορείτε να βρείτε μια πολύ πιο ήσυχη εμπειρία στα κοντινά εθνικά πάρκα Sequoia και Kings Canyon. Αυτά τα γειτονικά πάρκα συχνά παραβλέπονται, επομένως είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να ξεπεράσετε τα καλοκαιρινά πλήθη.

Ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα σε αυτά τα πάρκα είναι το General Grant Tree. Στέκεται σε ύψος περίπου 270 ποδιών και με εκτιμώμενη περιφέρεια 107 πόδια, αυτή η σεκόγια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο δέντρο στον κόσμο (και είναι άνω των 3.000 ετών!).

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Sequoia στο ιστοσελίδα της υπηρεσίας πάρκου και μάθετε περισσότερα για το Εθνικό Πάρκο RVing Kings Canyon πριν το ταξίδι σας.

Κάμπινγκ σε κοντινή απόσταση

 • Lemon Cove Village RV Park: Βρίσκεται στο Lemon Cove, CA, περίπου 35 λεπτά από το Foothills Visitor Center.
 • Sequoia RV Ranch: Βρίσκεται στο Three Rivers, CA, περίπου 20 λεπτά από το Κέντρο Επισκεπτών Foothills.
 • Sequoia RV Park: Βρίσκεται στο Dunlap, CA, περίπου 30 λεπτά από το Kings Canyon Visitor Center.

Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains

Ένα φορτηγό που τραβάει έναν πέμπτο τροχό που οδηγεί σε έναν αυτοκινητόδρομο με βουνά στο βάθος

Φωτογραφία από το Camping World

Οι πεζοπόροι λατρεύουν να εξερευνούν τα πολλά μονοπάτια στα Great Smoky Mountains. Το μονοπάτι Appalachian διατρέχει το πάρκο, αλλά υπάρχουν επίσης πολλές πιο σύντομες και ευκολότερες πεζοπορίες για να διαλέξετε. Ως σημαντικό πλεονέκτημα, το πάρκο φιλοξενεί πολλούς όμορφους καταρράκτες που μπορούν να σας βοηθήσουν να δροσιστείτε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

Με ύψος πάνω από 100 πόδια, ο Ramsey Cascades είναι ο ψηλότερος καταρράκτης στο πάρκο. Αλλά μερικοί από τους άλλους αξιοσημείωτους καταρράκτες που πρέπει να εξερευνήσετε περιλαμβάνουν το Grotto, το Laurel, το Abrams και το Rainbow Falls. Οι αρχές του καλοκαιριού είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για θέαση αγριολούλουδων στα Smoky Mountains.

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας με τις συμβουλές μας οδηγός για το Εθνικό Πάρκο RVing Great Smoky Mountain και φροντίστε να απολαύσετε την εμπειρία σε ένα Ενοικίαση RV στο Smokies.

Καλό Sam Campgrounds σε κοντινή απόσταση

Εθνικό Πάρκο Kenai Fjords

Από μια είσοδο αναδύονται βράχοι.

Φωτογραφία του Tomasz Wozniak μέσω Shutterstock

Τα φιόρδ Kenai είναι ένα από τα πολλά συναρπαστικά εθνικά πάρκα στην Αλάσκα. Το Seward είναι το σημείο εκκίνησης για περιπέτειες στο πάρκο. Είναι επίσης το καλύτερο μέρος για ρυθμίστε το RV basecamp σας εάν σκοπεύετε να κάνετε RVing σε αυτό το εθνικό πάρκο.

Μεγάλο μέρος του πάρκου είναι απροσπέλαστο για οχήματα, πράγμα που σημαίνει μικρότερα πλήθη και μόνο όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν με εναλλακτικά μέσα μεταφοράς. Εκτός από την πεζοπορία, οι εκδρομές με σκάφος και το καγιάκ είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς μορφές μεταφοράς με βάση το νερό στα φιόρδ Kenai.

Ολοκλήρωση αγοράς Camping World’s Guide to RVing Kenai Fjords National Park για να μάθετε πώς να μεγιστοποιήσετε την επίσκεψή σας σε αυτό το όμορφο εθνικό πάρκο Ενοικιάσεις RV στην Αλάσκα.

Κάμπινγκ σε κοντινή απόσταση

 • Stoney Creek RV Park: Βρίσκεται στο Seward, AK, περίπου 10 λεπτά από το κέντρο επισκεπτών του εθνικού πάρκου.
 • Παραθαλάσσιο πάρκο: Βρίσκεται στο Seward, AK, περίπου δύο λεπτά από το κέντρο επισκεπτών του εθνικού πάρκου.
 • Kenai Princess RV Park: Βρίσκεται στο Cooper Landing, AK, περίπου μία ώρα από το κέντρο επισκεπτών του εθνικού πάρκου.
 • Military Park Seward Resort: Βρίσκεται στο Seward, AK, περίπου πέντε λεπτά από το κέντρο επισκεπτών του εθνικού πάρκου.

Εθνικό πάρκο και καταφύγιο Lake Clark

Ο κατασκηνωτής με τις μπότες βόλτας κοιτάζει έξω σε μια λίμνη που περιβάλλεται από βουνά.

Φωτογραφία από Wildnerdpix μέσω Shutterstock

Μένοντας επάνω στην Αλάσκα, είναι λογικό να αξιοποιήσετε την καλοκαιρινή σας επίσκεψη για να δείτε και το Εθνικό Πάρκο Lake Clark. Το πάρκο βρίσκεται στη νοτιοδυτική Αλάσκα, όπου τα βουνά της Αλάσκας συναντούν τα Αλεούτια νησιά.

Το πάρκο είναι απίστευτα ποικιλόμορφο. Θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε κάτω από τη σκιά των ενεργών ηφαιστείων, να ψαρέψετε σε ποτάμια γεμάτα σολομούς, να κάνετε πεζοπορία σε παγετώδεις κοιλάδες και να δείτε την αφθονία του πάρκου με καριμπού, άλκες, καφέ αρκούδες, πρόβατα Dall, φαλακρούς αετούς και άλλα άγρια ​​ζώα.

Εδώ είναι όλα όσα χρειάζεστε προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Εθνικό Πάρκο και το Εθνικό Πάρκο Lake Clark.

Κάμπινγκ σε κοντινή απόσταση

Εθνικό πάρκο και καταφύγιο Glacier Bay

Ένας παγετώνας υψώνεται από την όχθη μιας λίμνης με σμαραγδένια απόχρωση.

Φωτογραφία από το aarbois via Shutterstock

Δεν πρέπει να συγχέεται με Εθνικό πάρκο παγετώνων στη Μοντάνα, ο Glacier Bay είναι η μεγαλύτερη προστατευόμενη περιοχή στον κόσμο και έχει χαρακτηριστεί επίσης Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Καταλαμβάνοντας περίπου 3,3 εκατομμύρια στρέμματα, το έδαφος εκτείνεται από το επίπεδο της θάλασσας έως τις ψηλές κορυφές της οροσειράς Fairweather.

Μην αφήσετε το άνετο όνομά τους να σας μπερδέψει, όμως. Αυτή η ερημιά της Αλάσκας είναι σκληρή το χειμώνα, αλλά απίστευτα όμορφη το καλοκαίρι. Οι επισκέπτες σε αυτό το πάρκο στη νοτιοανατολική Αλάσκα μπορούν να ζήσουν τα πάντα, από το περπάτημα σε παραλίες κατά την άμπωτη μέχρι την ανηφόρα σε απόκρημνες βουνοπλαγιές σε υψηλότερα υψόμετρα.

Χρήση Camping World’s Guide to RVing Glacier Bay National Park για να προετοιμαστείτε για την επίσκεψή σας σε αυτό το εθνικό πάρκο της Αλάσκας.

Κάμπινγκ σε κοντινή απόσταση

 • Haines Hitch-up RV Park: Βρίσκεται στο Haines, AK, περίπου 1,5 ώρα πτήση από το Gustavus, AK, το οποίο απέχει 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο επισκεπτών του πάρκου.
 • Glacier Nalu Campground Resort: Βρίσκεται στο Juneau, AK, περίπου 30 λεπτά πτήσης από το Gustavus, AK.
 • Garden City RV Park: Βρίσκεται στο Skagway, AK, περίπου τρεις ώρες πτήσης από το Gustavus, AK.

Εθνικό Πάρκο Great Basin

Μια μικρή λιμνούλα που περιβάλλεται από ψηλά, γκρίζα βουνά

Φωτογραφία από την Arlene Waller μέσω Shutterstock

Η Ανατολική Νεβάδα μπορεί να μην είναι στην κορυφή όταν πρόκειται για μια καλοκαιρινή επίσκεψη σε εθνικό πάρκο, αλλά το Εθνικό Πάρκο Great Basin είναι ένα από τα πραγματικά κρυμμένα πετράδια της υπηρεσίας πάρκου. Βρίσκεται κατά μήκος του Lonely Highway (US 50), το πάρκο είναι μια στάση για όποιον αναζητά ένα μοναδικό οδικό ταξίδι μέσα από τις πολλές οροσειρές της Νεβάδα.

Το πάρκο περιλαμβάνει κορυφές άνω των 13.000 ποδιών σε υψόμετρο, πεύκα 5.000 ετών και περισσότερες από 40 σπηλιές. Η άνυδρη περιοχή κατά μήκος των συνόρων Νεβάδα-Γιούτα μπορεί να μην είναι το μέρος που θα περιμένατε να βρείτε έναν παγετώνα, αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει αν επισκεφτείτε αυτό το εθνικό πάρκο.

Μάθετε πώς να επισκεφτείτε ένα από τα λιγότερο επισκέψιμα εθνικά πάρκα της Αμερικής στο δικό μας οδηγός για το Εθνικό Πάρκο RVing Great Basin.

Κάμπινγκ σε κοντινή απόσταση

Εθνικό Πάρκο Shenandoah

Αεροφωτογραφία κυλιόμενων λόφων σε απόχρωση σκουριάς.

Φωτογραφία του Vladimir Grablev μέσω Shutterstock

Όταν ο καιρός γίνεται ζεστός και υγρός γύρω από την περιοχή Washington DC/βόρεια Βιρτζίνια, το Εθνικό Πάρκο Shenandoah προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία να διαφύγετε σε ψυχρότερο αέρα σε υψηλότερα υψόμετρα. Υπάρχουν περισσότερα από 500 μίλια μονοπατιών που διασχίζουν το Blue Ridge Mountains στο πάρκο.

Ένας άλλος λόγος που το Shenandoah είναι μια δημοφιλής καλοκαιρινή επιλογή είναι η αφθονία των φυσικών καταρρακτών. Με περισσότερους από δύο δωδεκάδες καταρράκτες διάσπαρτους στα φαράγγια, τις κοιλότητες και τα φαράγγια του πάρκου, δεν λείπουν μέρη για να απολαύσετε το καπέλο σας και να δροσιστείτε.

Μας οδηγός για το Εθνικό Πάρκο RVing Shenandoah έχει περισσότερες συμβουλές για τις καλύτερες εποχές που μπορείτε να επισκεφτείτε και πώς να προετοιμαστείτε για την περιπέτειά σας σε αυτό το πανέμορφο πάρκο ενοικίαση RV στο Εθνικό Πάρκο Shenandoah.

Καλό Sam Campgrounds σε κοντινή απόσταση

Εθνικό Πάρκο Carlsbad Caverns

Πινακίδα που δηλώνει τα σπήλαια Carlsbad

Φωτογραφία από TahaH μέσω Shutterstock

Ενώ οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες στην επιφάνεια στο νότιο Νέο Μεξικό μπορεί να είναι καυτές, τα σπήλαια Carlsbad παραμένουν ένας δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός επειδή τα κύρια αξιοθέατα του πάρκου είναι υπόγεια.

Τα σπήλαια εδώ παραμένουν δροσερά 56 μοίρες όλο το χρόνο και υπάρχουν αρκετά μίλια για εξερεύνηση. Ολοκληρώστε την εξερεύνηση στο σπήλαιο για να τελειώσετε γύρω στο ηλιοβασίλεμα. Ο Απρίλιος έως τον Οκτώβριο είναι επίσης η καλύτερη εποχή για να δείτε τη νυχτερινή πτήση της βραζιλιάνικης αποικίας νυχτερίδων με ελεύθερη ουρά του σπηλαίου.

Ελέγξτε το πλήρης οδηγός για το Εθνικό Πάρκο RVing Carlsbad Caverns για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτόν τον προορισμό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Καλό Sam Campgrounds σε κοντινή απόσταση

Φυσικά, υπάρχουν πολλά άλλα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ για επίσκεψη το καλοκαίρι, αλλά αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας. Ας ελπίσουμε ότι τώρα έχετε πολλές επιλογές για να σας βοηθήσουν σχεδιάστε το επόμενο οδικό ταξίδι σας στα εθνικά πάρκα RV!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar