Σχόλιο: Η NSAC επικροτεί την εθνική στρατηγική για την πείνα, τη διατροφή και την υγεία

2
Σχόλιο: Η NSAC επικροτεί την εθνική στρατηγική για την πείνα, τη διατροφή και την υγεία

Σχόλιο: Η NSAC επικροτεί την εθνική στρατηγική για την πείνα, τη διατροφή και την υγεία

27 Σεπτεμβρίου 2022


ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Επικοινωνία: Laura Zaks

Εθνικός Συνασπισμός Βιώσιμης Γεωργίας

[email protected]

Τηλ. 347.563.6408

Σχόλιο: Η NSAC επικροτεί την εθνική στρατηγική για την πείνα, τη διατροφή και την υγεία

Ουάσιγκτον, DC, 27 Σεπτεμβρίου 2022 – Σήμερα, ο National Sustainable Agriculture Coalition (NSAC) εξέδωσε το ακόλουθο σχόλιο, που αποδίδεται σε Mike Lavender, Προσωρινός Διευθυντής Πολιτικής NSAC, ως απάντηση στο Εθνική Στρατηγική για την Πείνα, τη Διατροφή και την Υγεία:

«Ο Εθνικός Συνασπισμός Βιώσιμης Γεωργίας (NSAC) επικροτεί την ανακοίνωση της Εθνικής Στρατηγικής για την Πείνα, τη Διατροφή και την Υγεία, ενόψει της Διάσκεψης του Λευκού Οίκου για την Πείνα, τη Διατροφή και την Υγεία. Αυτή η στρατηγική ολόκληρης της κυβέρνησης σκιαγραφεί μια τολμηρή και ουσιαστική δέσμευση για τον τερματισμό της πείνας, την προώθηση της υγιεινής διατροφής και την αύξηση της σωματικής δραστηριότητας έως το 2030. Η στρατηγική προτείνει επενδύσεις σε τοπικά και περιφερειακά συστήματα τροφίμων και επιστημονική έρευνα, διευρυμένα κίνητρα για κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, και βελτίωση της πρόσβασης σε υγιεινά γεύματα για τα παιδιά. Είναι σημαντικό ότι η Στρατηγική υπογραμμίζει επίσης την ανάγκη στόχευσης επενδύσεων για την υποστήριξη ιστορικά υποεξυπηρετούμενων κοινοτήτων, περιοχών και ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των αγροτών».

«Η NSAC πιστεύει ότι η πορεία προς τη μακροπρόθεσμη επιτυχία στη μείωση της πείνας, του υποσιτισμού και των ασθενειών που σχετίζονται με τη διατροφή απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση στο σύστημα τροφίμων και γεωργίας που περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτές, τις προτάσεις της Στρατηγικής. Γι‘ αυτό, σε πρόσφατη κοινή προσπάθεια, το NSAC κάλεσε τη Διοίκηση για να διασφαλιστεί μια ολοκληρωμένη απάντηση, η οποία θα λαμβάνει επίσης υπόψη τον τρόπο με τον οποίο η Αμερική παράγει, διανέμει και χρησιμοποιεί τα τρόφιμά της. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη διοίκηση για την επικείμενη επανέγκριση του νομοσχεδίου των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και πέραν αυτής, για να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε πολλές από τις επενδύσεις και τις στρατηγικές που έχουν περιγράψει».

###

Σχετικά με τον National Sustainable Agriculture Coalition (NSAC)

Ο National Sustainable Agriculture Coalition είναι μια συμμαχία βάσης που υποστηρίζει τη μεταρρύθμιση της ομοσπονδιακής πολιτικής που υποστηρίζει τη μακροπρόθεσμη κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα της γεωργίας, των φυσικών πόρων και των αγροτικών κοινοτήτων. Μάθετε περισσότερα και λάβετε μέρος στο:https://sustainableagriculture.net


Κατηγορίες: Τοπικά & Περιφερειακά Συστήματα Τροφίμων, Διατροφή & Πρόσβαση σε τρόφιμα, Δελτία Τύπου


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar