Προσοχή σε όλους τους αγρότες: Εκπροσωπηθείτε στη γεωργική πολιτική των ΗΠΑ με τη συμμετοχή σας στην απογραφή της γεωργίας του 2022

0
Προσοχή σε όλους τους αγρότες: Εκπροσωπηθείτε στη γεωργική πολιτική των ΗΠΑ με τη συμμετοχή σας στην απογραφή της γεωργίας του 2022

Προσοχή σε όλους τους αγρότες: Εκπροσωπηθείτε στη γεωργική πολιτική των ΗΠΑ με τη συμμετοχή σας στην απογραφή της γεωργίας του 2022

25 Οκτωβρίου 2022


Πίστωση φωτογραφίας: USDA

Η Εθνική Υπηρεσία Γεωργικής Στατιστικής Υπηρεσίας (NASS) του Υπουργείου Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USDA) ετοιμάζεται να στείλει την έρευνά της για την Απογραφή Γεωργίας του 2022. Είτε έχετε συμμετάσχει είτε όχι στο παρελθόν, η συμπλήρωση της έρευνας είναι ένας σημαντικός τρόπος για κάθε αγρότη στην Αμερική να επηρεάσει τις πολιτικές και τα προγράμματα που επηρεάζουν τη γεωργία των ΗΠΑ καθημερινά.

Η Απογραφή της Γεωργίας διεξάγεται κάθε πέντε χρόνια για τη συλλογή κρίσιμων δεδομένων σχετικά με την κατάσταση της γεωργίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτά τα δεδομένα αφορούν μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού και του μεγέθους των αγροκτημάτων σε όλη την κομητεία, την επικράτηση της βιολογικής γεωργίας, τη χρήση των προγραμμάτων διατήρησης και άλλων ομοσπονδιακών προγραμμάτων, τον αριθμό των αρχάριων και κοινωνικά μειονεκτούντων αγροτών και τη μέση ηλικία των Αμερικανών αγροτών , όλα αυτά βοηθούν στην ενημέρωση των ομοσπονδιακών προγραμμάτων και πολιτικών για τα τρόφιμα και τη γεωργία. Ως αποτέλεσμα, με τη συμμετοχή τους στην Απογραφή, οι αγρότες μπορούν να επηρεάσουν άμεσα ποιες πολιτικές και προγράμματα δίνει προτεραιότητα στο USDA τα επόμενα χρόνια. Οι νομοθέτες χρησιμοποιούν αυτά τα δεδομένα για να ρίξουν μια ματιά σε ποια θέματα στη γεωργία των ΗΠΑ χρειάζονται τη μεγαλύτερη προσοχή. Πέρα από την κυβέρνηση, οι εμπορικές ενώσεις και άλλοι οργανισμοί χρησιμοποιούν τα δεδομένα για να ενημερώσουν προγράμματα που βοηθούν τους παραγωγούς και τις κοινότητές τους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Με όλες αυτές τις πολύτιμες χρήσεις για τα δεδομένα που συλλέγονται, η σημασία της συμμετοχής στην Απογραφή της Γεωργίας δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί!

Πίστωση φωτογραφίας: USDA

Η Απογραφή Γεωργίας του 2022 θα δημοσιευθεί σε φάσεις ξεκινώντας από το Νοέμβριος 2022. Το USDA θα ταχυδρομήσει τους κωδικούς πρόσβασης στις έρευνες σε παραγωγούς σε ολόκληρη τη χώρα στα τέλη Νοεμβρίου. Αυτοί οι κωδικοί έρευνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ηλεκτρονική πρόσβαση στην έρευνα της Απογραφής της Γεωργίας. Έντυπα έντυπα απάντησης θα ταχυδρομηθούν επίσης τον Δεκέμβριο του 2022 για όσους προτιμούν να συμπληρώσουν τα έντυπα της Απογραφής Γεωργίας με φυσικό αντίγραφο. Όλα είναι θέμα προτίμησης. Η ηλεκτρονική φόρμα έχει πλεονεκτήματα εξοικονόμησης χρόνου, αλλά διατίθενται έντυπα αντίγραφα για όσους βρίσκουν αυτή τη μορφή πιο προσιτή. Μπορούν να συμμετάσχουν αγρότες και από τις 50 πολιτείες και το Πουέρτο Ρίκο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι αγρότες στο Πουέρτο Ρίκο θα λάβουν μόνο επικοινωνίες και υλικό έρευνας για την Απογραφή τον Δεκέμβριο.

Η φετινή έρευνα είναι μοναδική καθώς περιλαμβάνει ενημερωμένες ερωτήσεις σχετικά με την παραγωγή κάνναβης, τη γεωργία ακριβείας, την πρόσβαση στο διαδίκτυο και άλλα θέματα. Η προθεσμία για την επιστροφή της ολοκληρωμένης έρευνας της Απογραφής θα είναι το 2023.

Αγρότες, μη διστάσετε, συμμετάσχετε! Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και εκπροσώπησης στην Απογραφή Γεωργίας 2022 του USDA, Κάντε κλικ ΕΔΩ ή καλέστε στο 800-727-9540 σήμερα!


Κατηγορίες: Αρχικοί και Μειονοτικοί Αγρότες, Καρουζέλ, Τοπικά & Περιφερειακά Συστήματα Τροφίμων, Αγροτική Ανάπτυξη


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar