Κυκλοφορία: Ο Μπάιντεν υπογράφει τον ιστορικό νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού του 2022

0
Κυκλοφορία: Ο Μπάιντεν υπογράφει τον ιστορικό νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού του 2022

Κυκλοφορία: Ο Μπάιντεν υπογράφει τον ιστορικό νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού του 2022

16 Αυγούστου 2022


ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Επικοινωνία: Laura Zaks

Εθνικός Συνασπισμός Βιώσιμης Γεωργίας

[email protected]

Τηλ. 347.563.6408

Κυκλοφορία: Ο Μπάιντεν υπογράφει τον ιστορικό νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού του 2022

Η χρηματοδότηση παρέχει κίνητρα για κλιματικές λύσεις για τη βιώσιμη γεωργία

Ουάσιγκτον, DC, 16 Αυγούστου 2022 – Σήμερα, ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υπέγραψε την Νόμος για τη μείωση του πληθωρισμού του 2022 (IRA), Ένα νομοσχέδιο 750 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την υγειονομική περίθαλψη, τους φόρους και το κλίμα, σε νόμο. Το νομοσχέδιο κάνει ιστορικές επενδύσεις σε ομοσπονδιακά προγράμματα για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και στοχεύει στη μείωση των εκπομπών άνθρακα κατά περίπου 40 τοις εκατό έως το 2030.

«Ο Εθνικός Συνασπισμός Βιώσιμης Γεωργίας γιορτάζει τη σημερινή υπογραφή του νόμου για τη μείωση του πληθωρισμού του 2022 από τον Πρόεδρο Μπάιντεν. Αν και δεν είναι τόσο περιεκτικό όσο προηγούμενες επαναλήψεις, αυτό το νομοσχέδιο αντιπροσωπεύει ένα ουσιαστικό βήμα προς τα εμπρός για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και αντικατοπτρίζει βασικές προτεραιότητες που έχουν τεθεί από τους αγρότες και τις κοινότητες που εξυπηρετεί η ιδιότητα μέλους μας. Η NSAC ευχαριστεί το Κογκρέσο και τη Διοίκηση που έδωσαν προτεραιότητα στις κλιματικές λύσεις για τη γεωργία και τις αγροτικές κοινότητες και για την αντιμετώπιση της επιθυμίας των αγροτών να χρησιμοποιήσουν προγράμματα διατήρησης των εργασιακών εκτάσεων για να μετριάσουν τις κλιματικές επιπτώσεις τους», είπε. Mike Lavender, Προσωρινός Διευθυντής Πολιτικής NSAC.

Το νομοσχέδιο χορηγεί 40 δισεκατομμύρια δολάρια για το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) για την επέκταση των προγραμμάτων που επικεντρώνονται στο κλίμα, συμπεριλαμβανομένων περίπου 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε πρόσθετη χρηματοδότηση για τη διατήρηση. Η NSAC είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που βλέπει ενισχύσεις σε ιστορικά υπερσυνδρομητικά και υποχρηματοδοτούμενα προγράμματα, ειδικά στο Conservation Stewardship Program (CSP), το πρόγραμμα με την ισχυρότερη σειρά εργαλείων για την υποστήριξη των αγροτών καθώς μετριάζουν και προσαρμόζονται σε ένα μεταβαλλόμενο κλίμα. Ενώ αυτές οι επενδύσεις δεν διαθέτουν άμεσα χρηματοδότηση για την προσαρμογή του κλίματος και αντ‘ αυτού επικεντρώνονται στον μετριασμό των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, αντιπροσωπεύουν μελλοντική πρόοδο για το κλίμα σε μια κρίσιμη στιγμή, ιδιαίτερα προσβλέποντας στην εκ νέου έγκριση του Farm Bill του 2023.

Ο IRA περιλαμβάνει επίσης περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε ειδική χρηματοδότηση για την παροχή ελάφρυνσης χρέους σε αναξιοπαθούντες αγρότες που διαθέτουν άμεσα ή εγγυημένα δάνεια της Farm Service Agency, καθώς και πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια που θα καταβληθούν σε αγρότες που έχουν υποστεί διακρίσεις στα προγράμματα δανεισμού του USDA. Η NSAC αναγνωρίζει ότι αυτή η χρηματοδότηση ανακούφισης, αν και έχει καθυστερήσει, εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των οργανισμών που εξυπηρετούν έγχρωμους αγρότες. Η NSAC ανυπομονεί να υποστηρίξει τα μέλη και τους εταίρους μας για να διασφαλίσει ότι αυτές οι επενδύσεις πραγματοποιούνται με διαφανή και υπεύθυνο τρόπο.

Επιπλέον, άλλες σημαντικές προτεραιότητες έμειναν πίσω σε αυτό το αναθεωρημένο νομοσχέδιο, όπως η βασική χρηματοδότηση της έρευνας για την κλιματική αλλαγή και οι σημαντικές προτεραιότητες παιδικής διατροφής, συμπεριλαμβανομένων διατάξεων για την επέκταση της εξουσιοδότησης παραίτησης του USDA ώστε να επιτρέπεται στα σχολεία να προσφέρουν γεύματα σε όλους τους μαθητές χωρίς χρέωση μέσω το σχολικό έτος 2022-2023, για να επεκταθεί η επιλεξιμότητα για να επιτραπεί σε περισσότερα σχολεία να προσφέρουν γεύματα σε όλους τους μαθητές χωρίς χρέωση πέραν αυτής της σχολικής χρονιάς και να δημιουργηθεί ένα πανελλαδικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα EBT για την παροχή πόρων στις οικογένειες το καλοκαίρι, όταν η παιδική πείνα αυξάνεται.

«Ωστόσο, παρά τις ελλείψεις του νομοσχεδίου, μετά από χρόνια αφοσιωμένης εργασίας από αμέτρητα άτομα, είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τον Πρόεδρο να υπογράφει ουσιαστική νομοθεσία που μπορεί να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή και να οικοδομήσει ένα πιο ανθεκτικό αγρόκτημα και σύστημα τροφίμων. Καθώς κλείνει αυτό το κεφάλαιο, η εργασία για την απελευθέρωση του πλήρους δυναμικού για το κλίμα αυτών των επενδύσεων μόλις αρχίζει. Η NSAC ανυπομονεί να συνεργαστεί με τη Διοίκηση, το Κογκρέσο και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς για να διασφαλίσει ότι αυτές οι ιστορικές επενδύσεις θα αυξηθούν για να ανταποκριθούν στη στιγμή». Λεβάντα προστέθηκε.

###

Σχετικά με τον National Sustainable Agriculture Coalition (NSAC) Ο National Sustainable Agriculture Coalition είναι μια συμμαχία βάσης που υποστηρίζει τη μεταρρύθμιση της ομοσπονδιακής πολιτικής που υποστηρίζει τη μακροπρόθεσμη κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα της γεωργίας, των φυσικών πόρων και των αγροτικών κοινοτήτων. Μάθετε περισσότερα και λάβετε μέρος στο:https://sustainableagriculture.net


Κατηγορίες: Προϋπολογισμός και Πιστώσεις, Δελτία Τύπου


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar