Έκδοση: Οι αγρότες και οι υποστηρικτές έρχονται στην Ουάσιγκτον για να ζητήσουν δράση για το κλίμα και την αειφορία στο νομοσχέδιο για το αγρόκτημα του 2023

0
Έκδοση: Οι αγρότες και οι υποστηρικτές έρχονται στην Ουάσιγκτον για να ζητήσουν δράση για το κλίμα και την αειφορία στο νομοσχέδιο για το αγρόκτημα του 2023

Έκδοση: Οι αγρότες και οι υποστηρικτές έρχονται στην Ουάσιγκτον για να ζητήσουν δράση για το κλίμα και την αειφορία στο νομοσχέδιο για το αγρόκτημα του 2023

29 Σεπτεμβρίου 2022


ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Επικοινωνία: Laura Zaks

Εθνικός Συνασπισμός Βιώσιμης Γεωργίας

[email protected]

Τηλ. 347.563.6408

Έκδοση: Οι αγρότες και οι υποστηρικτές έρχονται στην Ουάσιγκτον για να ζητήσουν δράση για το κλίμα και την αειφορία στο νομοσχέδιο για το αγρόκτημα του 2023

Η NSAC συνεργάζεται με αγρότες και τοπικούς ηγέτες από 12 πολιτείες για επίσκεψη στο DC

Ουάσιγκτον, DC, 29 Σεπτεμβρίου 2022 – Αυτή την εβδομάδα, υποστηρικτές και αγρότες από όλη τη χώρα ήρθαν στην Ουάσιγκτον, DC για να υπερασπιστούν τα ομοσπονδιακά προγράμματα που είναι σημαντικά για αυτούς και τις κοινότητές τους. Με οικοδεσπότη τον National Sustainable Agriculture Coalition (NSAC), μια ομάδα αγροτών, κτηνοτρόφων και υποστηρικτών συστημάτων τροφίμων από 12 πολιτείες εντάχθηκαν στο NSAC για περίπου 30 συναντήσεις με ηγέτες του Κογκρέσου και αξιωματούχους του USDA για να τους ενθαρρύνουν να δώσουν προτεραιότητα σε βιώσιμες ανάγκες τροφίμων και αγροκτημάτων στο επερχόμενο γεωργικό νομοσχέδιο και σε συνεχείς προσπάθειες εφαρμογής του προγράμματος.

«Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε αυτούς τους καταπληκτικούς αγρότες και υποστηρικτές μαζί μας αυτή την εβδομάδα στην Ουάσιγκτον Οι φωνές και οι εμπειρίες των αγροτών είναι κρίσιμες για την ενημέρωση της ομοσπονδιακής πολιτικής για τα τρόφιμα και τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Μεταφέρουν λύσεις, ευκαιρίες και παραδείγματα των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες καθημερινά και τους αξίζει να συμμετέχουν στη συζήτηση καθώς ξεκινά η ανάπτυξη του Farm Bill για το 2023». είπε Sarah Hackney, Διευθύντρια Συνασπισμού NSAC.

«Ερχόμενοι στην Ουάσιγκτον, DC είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μοιραστούμε μερικά από τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι αγρότες με τους νομοθέτες μας που αναγνωρίζουν τη σημασία της γεωργίας. Προσφέρουμε πραγματικές εμπειρίες επί τόπου για να βοηθήσουμε στη λήψη αποφάσεων». είπε Lindsey Shapiro, αγρότης με έδρα την Πενσυλβάνια στο Root Mass Farm και διοργανωτής με Pasa Sustainable Agricultureμέλος του NSAC.

Σημαντικά θέματα του Fly-In περιελάμβαναν την ανάγκη για αυξημένες επενδύσεις σε ομοσπονδιακά προγράμματα διατήρησης των γαιών εργασίας, όπως το Πρόγραμμα Διαχείρισης Διατήρησης, ευκαιρίες για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να υποστηρίξει τα τοπικά συστήματα τροφίμων, επειγόντως απαραίτητες μεταρρυθμίσεις σε βασικά αγροτικά προγράμματα όπως η ασφάλιση καλλιεργειών και πολλά άλλα. . Οι υποστηρικτές τόνισαν μεγάλες ανάγκες, όπως η αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και η προώθηση της ισότητας μαζί με συγκεκριμένα νομοσχέδια για υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένου του νόμου για την ανθεκτικότητα της γεωργίας και του νόμου για την ενίσχυση των τοπικών μεταποιητών.

Οι αγρότες σε όλες τις περιοχές αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερο προκλήσεις που σχετίζονται με το κλίμα, όπως ακραία καιρικά φαινόμενα, παράσιτα και θερμότερες και ξηρότερες συνθήκες, μεταξύ άλλων επιπτώσεων. Αυτές οι προκλήσεις επηρεάζουν την παραγωγικότητα και τα μέσα διαβίωσης και επηρεάζουν τους φυσικούς πόρους. Οι αγρότες χρειάζονται επειγόντως μεγαλύτερη υποστήριξη και πρόσβαση σε ομοσπονδιακά προγράμματα προκειμένου να εφαρμόσουν αποτελεσματικές λύσεις.

«Οι αγρότες στο δίκτυο Pasa έρχονται αντιμέτωποι με την κλιματική αλλαγή, καθώς η αστάθεια του καιρού δυσκολεύει τον προγραμματισμό των καλλιεργειών και την πρόβλεψη των αποδόσεων. Στο επόμενο νομοσχέδιο για το αγρόκτημα, ελπίζω να δω περισσότερη χρηματοδότηση για προγράμματα διατήρησης και μια αναγνώριση ότι η πρόσβαση στη γη είναι ένα ζήτημα, ειδικά καθώς προσπαθείτε να μεταβείτε στην επόμενη γενιά αγροτών.» Shapiro σχολίασε.

Αγρότης Μπέκυ Χιουμ της γυναίκας που ανήκει και λειτουργεί Φάρμα VRDNT στο Bastrop του Τέξας μοιράστηκε την εμπειρία της με έναν συνεταιρισμό αγροτών όπου κάθεται στο διοικητικό συμβούλιο. Ο συνεταιρισμός έλαβε Επιχορήγηση Παραγωγού Προστιθέμενης Αξίας (VAPG) για να επεκτείνει την ικανότητά του να διανέμει τοπικά προϊόντα, αλλά η μετάβαση στη διαδικασία επιχορήγησης ήταν δύσκολη λόγω πολλών γραφειοκρατικών εμποδίων. Ο Hume θα ήθελε να δει ανανεωμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Τοπικής Αγροτικής Αγοράς (LAMP), συμπεριλαμβανομένου του VAPG, μαζί με ομαλότερες διαδικασίες πρόσβασης των αγροτών σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στον επόμενο λογαριασμό για το αγρόκτημα.

Μέλος NSAC Wallace Center στο Winrock International υποστήριξε τη συμμετοχή πολλών συμμετεχόντων που επικεντρώθηκαν σε βασικές τοπικές και περιφερειακές ανάγκες υποδομής συστημάτων τροφίμων όπως αυτές.

Χιουμ ήρθε στην Ουάσιγκτον, DC για να έχει μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με στρατηγικούς τρόπους υποστήριξης των τοπικών συστημάτων τροφίμων και των οικονομιών που εξαρτώνται από αυτά, επειδή «Τα τοπικά συστήματα τροφίμων είναι εξαιρετικά σημαντικά!» είπε, προσθέτοντας «Θα ήθελα οι νομοθέτες να κατανοήσουν τις προκλήσεις του να είσαι ένα αρχικό, μικρό, οικογενειακό αγρόκτημα».

Η NSAC ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες που αφιέρωσαν χρόνο από την πολυάσχολη ζωή τους για να συμμετάσχουν στην επιτυχημένη φθινοπωρινή μας πτήση, καθώς και τους Γερουσιαστές, τους Αντιπροσώπους, τους αξιωματούχους του USDA και τα μέλη του προσωπικού. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τα ενδιαφερόμενα μέρη της βάσης και τους πρωταθλητές μας στο Κογκρέσο καθώς πλησιάζει η επανέγκριση του Farm Bill του 2023.

###

Σχετικά με τον National Sustainable Agriculture Coalition (NSAC)

Ο National Sustainable Agriculture Coalition είναι μια συμμαχία βάσης που υποστηρίζει τη μεταρρύθμιση της ομοσπονδιακής πολιτικής που υποστηρίζει τη μακροπρόθεσμη κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα της γεωργίας, των φυσικών πόρων και των αγροτικών κοινοτήτων. Μάθετε περισσότερα και λάβετε μέρος στο:https://sustainableagriculture.net


Κατηγορίες: Farm Bill, Δελτία Τύπου


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar