Έκδοση: Η NSAC επικροτεί τον πρώτο γύρο επενδύσεων για την επέκταση της ικανότητας επεξεργασίας κρέατος και πουλερικών

1
Έκδοση: Η NSAC επικροτεί τον πρώτο γύρο επενδύσεων για την επέκταση της ικανότητας επεξεργασίας κρέατος και πουλερικών

Έκδοση: Η NSAC επικροτεί τον πρώτο γύρο επενδύσεων για την επέκταση της ικανότητας επεξεργασίας κρέατος και πουλερικών

3 Νοεμβρίου 2022


Για άμεση απελευθέρωση

Επικοινωνία: Laura Zaks

Εθνικός Συνασπισμός Βιώσιμης Γεωργίας

[email protected]

Έκδοση: Η NSAC επικροτεί τον πρώτο γύρο επενδύσεων για την επέκταση της ικανότητας επεξεργασίας κρέατος και πουλερικών

Οι βασικές επενδύσεις ανοίγουν τον δρόμο για ένα δικαιότερο μέλλον

Ουάσιγκτον, DC, 3 Νοεμβρίου 2022 –– Χθες, το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USDA) ανακοίνωσε τον πρώτο γύρο νέων, ιστορικών επενδύσεων για την αύξηση του ανταγωνισμού και την επέκταση της ικανότητας επεξεργασίας κρέατος και πουλερικών. Η διοίκηση Μπάιντεν-Χάρις επενδύει 73 εκατομμύρια δολάρια σε 21 έργα επιχορήγησης μέσω αυτού του αρχικού γύρου του Προγράμματος Επέκτασης Επεξεργασίας Κρέατος και Πουλερικών (MPPEP) – ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην αύξηση των επιλογών για τους κτηνοτρόφους, στην προώθηση του ανταγωνισμού σε ολόκληρη την οικονομία και στη μείωση του κόστους Αμερικανικές οικογένειες.

«Ο National Sustainable Agriculture Coalition (NSAC) επικροτεί αυτές τις αρχικές προσπάθειες για επένδυση στον μικρό και πολύ μικρό τομέα επεξεργασίας κρέατος και την αφοσίωση του USDA στην ενσωμάτωση της συμβολής των ενδιαφερομένων σε αυτά τα προγράμματα. Στο μέλλον, ελπίζουμε να δούμε ακόμη μεγαλύτερη ευθυγράμμιση στην υποστήριξη μικρών μεταποιητών κρέατος σε όλα τα πρακτορεία και τις υπηρεσίες του USDA». είπε Connor Kippe, Ειδικός Πολιτικής NSAC.

Προηγουμένως είχαν ανακοινωθεί αρκετά προγράμματα για το κρέας και τα πουλερικά ως μέρος του Το σχέδιο δράσης Biden-Harris για μια δικαιότερη, πιο ανταγωνιστική και πιο ανθεκτική αλυσίδα εφοδιασμού κρέατος και πουλερικών, συμβάλλοντας πολύ στην αύξηση της ανθεκτικότητας του τομέα επεξεργασίας κρέατος. Το πρόγραμμα Meat and Poultry Inspection Readiness Grant βοήθησε πολλά εργοστάσια να επεκτείνουν τις αγορές τους, ενισχύοντας την ικανότητά τους να συμμετέχουν στο διακρατικό εμπόριο, ενώ το Meat and Poultry Plant Expansion Program και Meat and Poultry Intermediary Lending βοήθησαν στην επέκταση της ικανότητας των ίδιων των εργοστασίων.

Την ίδια στιγμή που η υπηρεσία Αγροτικής Ανάπτυξης του USDA και η Υπηρεσία Αγροτικού Μάρκετινγκ επικεντρώνονται στη διανομή της απαραίτητης βοήθειας σε μικρούς και πολύ μικρούς μεταποιητές, η Υπηρεσία Επιθεώρησης Ασφάλειας Τροφίμων (FSIS) πρότεινε ένα ρυθμιστικό πλαίσιο για τη συνέχιση της μείωσης της παρουσίας σαλμονέλας που εντοπίζεται σε πουλερικών που ενδέχεται να επιβάλλουν μεγαλύτερο κόστος και υλικοτεχνική επιβάρυνση σε αυτούς τους μικρούς και πολύ μικρούς μεταποιητές. Ενώ οι μικροί και πολύ μικροί μεταποιητές συνεχίζουν να υπερασπίζονται την ασφάλεια των τροφίμων, αντιμετωπίζουν μοναδικούς περιορισμούς στην προσαρμογή τους στους νέους κανονισμούς, δεδομένης της μικρότερης ικανότητας προσωπικού και των αυστηρότερων προϋπολογισμών τους. Η διασφάλιση ότι οι επεξεργαστές έχουν και την ικανότητα να ανταποκρίνονται στις αλλαγές και ότι το FSIS ενεργεί προληπτικά ώστε να διασφαλίζει κανονισμούς κατάλληλες για κλίμακα που δεν δημιουργούν δυσανάλογη επιβάρυνση σε μικρούς και πολύ μικρούς επεξεργαστές, είναι το κλειδί για την επέκταση και την ανθεκτικότητα αυτών των επιχειρήσεων. που είναι τόσο ζωτικής σημασίας για τις αγροτικές κοινότητες. Η συνέχιση αυτής της επέκτασης των αγορών και των προγραμμάτων παραγωγικής ικανότητας των εγκαταστάσεων είναι το κλειδί για τη διατήρηση αυτής της επένδυσης και για να βοηθηθούν οι μεταποιητές να μειώσουν τα νέα ζητήματα ασφάλειας τροφίμων καθώς προκύπτουν.

Το Strengthening Local Processors Act βοηθά στην αντιμετώπιση πολλών από αυτές τις ανησυχίες. Θα διατηρήσει ορισμένες από αυτές τις επιχορηγήσεις για την επέκταση των εγκαταστάσεων και επίσης θα αντιμετωπίσει τα κενά στο επίπεδο δεξιοτήτων των εργαζομένων προκειμένου να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς για την ασφάλεια των τροφίμων. Το νομοσχέδιο το κάνει με το βλέμμα προς την ισότητα στη διασπορά της χρηματοδότησης για αυτά τα προγράμματα.

«Ανυπομονούμε να συνεχιστούν οι γύροι χρηματοδότησης και ελπίζουμε ότι θα στοχεύουν ακόμη πιο συγκεκριμένα σε πολύ μικρούς μεταποιητές σε ιστορικά υποεξυπηρετούμενες κοινότητες. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με το USDA σε όλες τις υπηρεσίες του για να αναπτύξουμε ένα πιο δίκαιο, πιο ανταγωνιστικό και πιο ανθεκτικό σύστημα επεξεργασίας κρέατος». πούστης προστέθηκε.

###

Σχετικά με τον National Sustainable Agriculture Coalition (NSAC)

Ο National Sustainable Agriculture Coalition είναι μια συμμαχία βάσης που υποστηρίζει τη μεταρρύθμιση της ομοσπονδιακής πολιτικής που υποστηρίζει τη μακροπρόθεσμη κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα της γεωργίας, των φυσικών πόρων και των αγροτικών κοινοτήτων. Μάθετε περισσότερα και λάβετε μέρος στη διεύθυνση: https://sustainableagriculture.net


Κατηγορίες: Επιχορηγήσεις και Προγράμματα, Δελτία Τύπου, Βιώσιμη Κτηνοτροφία


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar